Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından kentteki mahallelerde gerçekleştirilen iftar programlarına,  Kepez Mahallesi’nde verilen iki ayrı iftarla devam edildi.

 

Kepez Mahalle Muhtarı Şaban Duru’nu konuklarını bizzat ağırladığı iftar programına Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, bazı belediye meclis üyeleri ve belediyenin daire müdürleri de katıldı.

 

Belediye Din Hizmetleri ve Mezarlıklar Müdürü Metin Avcı ve hocalar tarafından okunan Yasin-i Şerif’in ardından Kepez sakinlerine hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bu yılki Ramazan ayında kente bağlı 31 mahallede gerçekleştirdikleri iftar programlarında halkla bütünleşme olanağı bulduklarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

PROF.DR HASAN ONAT MAHALLE İFTARLARINDA

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Amfi Tiyatro’da düzenlenen sohbet programına katılmak amacıyla Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin davetli olarak kente gelen Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Mezhepler Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Hasan Onat da yemekteki davetliler arasında yer aldı.

Kepez Mahalle Muhtarı Şaban Duru, yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Posbıyık’a ve iftara Katılan Onat’a çiçek vererek teşekkür etti.

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Mezhepler Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Hasan Onat daha sonra Amfi Tiyatro’da vatandaşlara konferans verdi.