Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek için açılan banka hesabına Kdz. Ereğli’deki AK Partililer de ilgi gösterirken, önceliği Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eşi Sevim Uysal’a verdiler.

Gönderilen açıklama şöyle:

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr Hüseyin Uysal ve AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş ve beraberindeki partililer bağış için bugün saat: 14.00’da Ziraat bankasına gitti. AK Parti İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyelerinin oluşturduğu uzun kuyruk nedeniyle bankanın ayrı bölümlerinde işlemler gerçekleştirildi.

İlk bağışı Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Uysal’ın eşi Sevim Uysal yaptı. Ardından ise Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Fadime Doğru bağışta bulundu. Daha sonra ise İlçe Kadın Kolları üyeleri, partilere hazine tarafından yapılan ödenekten yararlanamayan ve vatandaşlardan aldığı bağışlarla seçim çalışması yapmak durumunda olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için açılan banka hesabına sırasıyla bağış yaptı.





KUMAŞ, “ERDOĞAN’IN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Yapılan bağışın ardından konuşan AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Kumaş, "AK Parti İlçe Teşkilatı olarak bizler de  üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Biliyorsunuz, Cumhurbaşkanı adayları hazine yardımından faydalanamıyor. Ve en fazla 13. 500 TL yatırabiliyorsunuz. Bizlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için tüm arkadaşlarımızla bugün bankaya gelerek bağışta bulunduk. Liderimizin her daim yanındayız. Herkes imkanları ölçüsünde destekte bulundu" dedi.







ÇINAR ALTI VE ŞEHİR MERKEZİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTULAR

Öte yandan partililer, seçim çalışmaları kapsamında şehir merkezinde bulunan kafeterya ve işyerlerinde esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimleri için dün akşam Kdz. Ereğli Bozhane Çınar altında bulunan cafeleri tek tek gezen partililer, bugün ise, şehir merkezinde bulunan esnafları gezerek, Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için rey istedi.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan partililer, vatandaşlardan gelen sorun ve isteklerini dinleyerek, çözümü noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ettiler.






YOĞUN PARTİLİ GRUBU KATILDI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Atay, Esra Alpago, Kdz. Ereğli Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Hüseyin Engin, Kdz. Ereğli Önceki Dönem İlçe Başkanları M. Fatih Çakır, Muhammet Köse, Belediye Meclis Üyeleri Fevzi Ekşi, Hasan Pınarcık, parti ana kademesi, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru, yöneticileri ve kalabalık partili grubu eşlik etti.