Posbıyık'ın talimatıyla 185 işçiye  2008 Yılı ve 2009 Yılı'nın ilk dönemine ait  işveren ikramiyesi tutarı olan  toplam 410 bin TL personel hesaplarına yatırıldı.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, göreve başlamasının ardından verdiği sözü yerine getirerek 185 işçiye 2008 Yılı ve 2009 Yılı'nın ilk dönemine ait olan işveren ikramiyesi tutarı olan 410 bin TL personel hesaplarına yatırıldı.
Geçmiş döneme ait olan belediye işçisinin Toplu İş sözleşmesinden doğan hakları olan işveren ikramiyelerin iki döneminin yatırıldığını belirten Belediye Başkanı Halil Posbıyık " Belediye olarak Türkiye'de işçisinin ve memurunun maaşlarını, ikramiyelerini ve sosyal haklarını zamanından önce ödeyen bir belediye konumundaydık. Maalesef geçmiş dönemlerde personele ödenmesi gereken işveren ikramiyeleri ödenmemişti.  Göreve başladığım gün işçimize belediyenin durumunu düzeltmeye başladığımızda ikramiyelerinin dönem dönem ödeneceği sözünü vermiştim. Bu sözümüzü her zaman olduğu gibi yerine getiriyoruz. Bizim için önemli olan işçimizin personelimizin alın terini zamanında verebilmek"dedi.