Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak'ı karış karış geziyor. Sabah saatlerinde Kozlu mahalle ve köy muhtarlarıyla haftalık görüşmesini yaptı. Daha sonra Kozlu Köyleri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Partisi'nin çiftçileri kalkındırma projesini anlatan Yavuzyılmaz, Partisinin hazırladığı politikalarla iktidara ulaşacaklarını, gençlik ve dinamizmle birlikte mecliste Zonguldak halkını temsil edeceklerini, Zonguldak'ın çaresi olacağını dile getirdi. Zonguldak'ta Büro Emekçileri Sendikası'nın Soma'yı anma programına katılarak, "Madenci alın terimizdir, yüz akımızdır, emekçidir, emeğinin karşılığını almalıdır. TTK kapatılmaz, özelleştirilemez aksine canlandırılmalıdır. Karadon'da, Üzülmez'de, Soma'da yaşanan maden facialarının tekrarı olmaması için, madencilerimiz son teknoloji iş güvenliği ile ve yüksek maaş standartlarında çalıştırılmalıdır. Madenci Zonguldak'ımızın direğidir ve CHP iktidarında madencimiz rahat nefes alacak, Zonguldak'ta madencilerimizle birlikte kalkınacaktır" dedi.

“Ereğli'ye Gençlik Çıkartması”

Ön seçimden bu yana bilindiği gibi Deniz Yavuzyılmaz geniş bir genç ekiple çalışıyor. Genç ekibini ilçe ilçe ayıran Deniz Yavuzyılmaz her ilçede çalışacak genç ekip kurdu. Ereğli'de çalışan genç ekip köy ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Kapı kapı gezen gençlerin, CHP iktidarı için oy istedikleri öğrenildi. Geleceği köylerimizle birlikte kuracağız diyen gençler "Köylerimizin, köylülerimizin önemini biliyoruz, doktor, mühendis veya mimar olduk ama bizler de köylü çocuğuyuz" dedikleri öğrenildi.

“Sürpriz Toplantı”

Zonguldak Merkezdeki görüşmelerini tamamladıktan sonra Ereğli ADD ve ÇDD'nin ortaklaşa düzenlediği toplantıya katılan Deniz Yavuzyılmaz, kadınların ve gençlerin sorunlarını dinledi. Kalabalık bir kitleye seslenen Deniz Yavuzyılmaz, "Hep birlikte, gönülden gönüle köprü kurarak, her kapıyı çalarak, her yüreğe dokunarak iktidara gideceğiz, yüzde ellinin değil, herkesin vekili her vatandaşımızın sesi olacağız" dedi.

Akşam saatlerinde Karaelmas Mahallesi'nin düzenlediği mahalle toplantısına katılarak çalışmalarını devam ettirdi. Herkesin bu aydınlık Türkiye mücadelesinin içinde yer almasına vurgu yaparak, toplantıya katılan herkesin bu mücadeleden sorumlu olduğunu belirtti. Alınan bilgilere göre programının geç saatlere kadar devam edeceği öğrenildi.