İntihara teşebbüs

Zonguldak'ta intihara teşebbüs olayı meydana geldi. Alınan bilgilere göre mağdur N.T.  eski erkek arkadaşının nişanlısı olan bayanın kendisini arayarak nişanlısının peşini bırakmasını söylediğini, kendisinin de buna sinirlenerek evde bulunan ilaçlardan fazla miktarda içtiğini beyan etti, hastaneye kaldırılan ve 7 adet Enfeksia isimli ilaçtan içtiği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı şeklinde doktor raporu alınırken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Okulda olay

Zonguldak'ta bir okulda meydana gelen olayda yüzünü masaya vuran bir öğrenci babasını arayarak yardım istedi. Alınan bilgilere göre müşteki F.Ç. öz oğlu mağdur A.E.Ç.'nin kendisini arayarak okulda düştüğünü ve yüzünü masaya vurduğunu söylediğini, kendisinin de okula giderek oğlunu hastaneye götürdüğünü beyan etmiş, mağdurun sol elmacık kemiğinde kırık olduğu ve BTM ile giderilemeyeceği, hayati tehlikesinin bulunmadığı şeklinde doktor raporu alındı. Olay ile ilgili soruşturmanın ise sürdüğü belirtildi.

 

Şikayetçi oldu

Zonguldak'ta meydana gelen ve Çarşı Polis Merkezi Amirliğinin kayıt altına aldığı olayda müşteki R.K. daha önceden çalıştığı bir işyerinden 15 gün önce işten çıkartıldığını, işyerinden 30 günlük alacağını almak için muhasebeci olan şüpheli R.K. isimli şahsın yanına gittiğini ve alacağını istediğini, bunun üzerine şüpheli şahsın kendisine hakarette bulunduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Olay ile ilgili ise soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

Hakem şikayetçi oldu

Zonguldak'ta oynanan futbol maçında karşılaşmanın orta hakemi şikayetçi oldu. Alınan bilgiler doğrultusunda müşteki H.K. kendisinin hakem olduğunu ve  iki takım arasında oynanan maçı yönettiğini, şüpheli O.S. isimli şahsa ikinci kez itirazdan dolayı kırmızı kart gösterdiğini, şahsın formasını çıkararak üzerine attığını ve kendisine hakarette bulunduğunu, daha sonra kulüp başkanı olan diğer şüpheli şahsın da kendisine hakarette bulunduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Şüpheli şahıs polis tarafından gözaltına alınırken alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldığı olay ile ilgili soruşturmanın ise sürdüğü belirtildi.

 

Yaralamalı kaza

Müşteki, kullanmış olduğu aracını park edeceği esnada cadde üzerinde dönüş yapan H.Ş. idaresindeki aracın seyir halindeki B.K.G.'in kullandığı plakalı araca çarptığını, plakalı aracın da duramayarak kendi aracına çarptığını beyan etti, araç sürücüleri birbirinden şikayetçi olmazken kaza esnasında yaralanan B.K.G.'in hayati tehlikesinin bulunmadığına dair doktor raporu alınırken şüpheli şahıs B.K.G. ve H.Ş. polis tarafından gözaltına alındı olay ile ilgili tahkikat ise sürüyor.

 

Zehirlenme olayı

Zonguldak Soğuksu'da meydana gelen olayda dumandan zehirlenen bir kişi hastaneye giderek sağlık tedavisi altı. Alınan bilgilere göre müşteki N.B., ikametinde bulunan sobadan çıkan dumandan etkilendiğini ve hastaneye intikal ettiğini beyan etti, müşteki şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığına dair doktor raporu alındı tedavisinin ardından ifadesi alınan şahsın serbest bırakıldığı belirtildi.

 

Bıçak yakalandı

Zonguldak Soğuksu Polis Merkezi Amirliği tarafından ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanun suçu ile işlem yapıldı. 26 Şubat 2013 günü saat 01.30 sıralarında polis merkezinin bir sayılı araçta yaptığı aramada bir adet sap kısmı 8.5 cm, kesici kısmı 14.5 cm olan rambo bıçağı diye tabir edilen üzerinde Walther ibaresi olan kesici alet bulunması üzerine muhafaza altına alındı, araç sahibi ve sürücüsü olan şüpheli R.H. isimli şahıs, bıçağı yaklaşık bir yıl önce aldığını, küçük işlerde kullanmak amacıyla aracın bagajında bulundurduğunu, bulundurmanın suç olduğunu bilmediğini, kesinlikle bir olayda kullanmadığını beyan etti. Şüpheli şahıs ile polis tarafından gözaltına alındığı ifadesinin ardından ise serbest bırakıldığı belirtildi.

 

Şüpheli aranıyor

Kozlu'da kasten yaralama ve hakaret suçu ile emniyet tarafından işlem yapıldı. Alınan bilgiler doğrultusunda müşteki Ş.B., şüpheli M.S. isimli şahsa borcu olduğunu ve zamanında ödeyemediğini, bu yüzden şahsın kendisini darp ettiğini ve hakarette bulunduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Müştekinin BTM ile giderilebilir şeklinde doktor raporu alınırken şüphelinin aranmasına başlanarak olayla ilgili tahkikata devam edildiği belirtildi.

 

Bal satıyordu

Müşteki-şüpheli S.T., bahse konu yerde belediyeden izin alarak bal satışı yaptığını, M.Ç. isimli şahsın kendisine belge sorduğunu, kendisine hakaret edip darp ettiğini beyan etti, müşteki-şüpheli M.Ç. ise şahsın bal sattığını gördüğünü, bal üzerinde etiket olmadığından izninin olup olmadığını sorduğunu, şahsın kendisine hakaret edip darp ettiğini beyan ederken, şahısların alınan doktor raporunda darp-cebir izine rastlanılmadığı belirtildi, şüpheli şahıslar yakalanarak olayla ilgili tahkikata başlanıldı.

 

Ereğli'de kaza

Ereğli'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre şüpheli M.K., idaresindeki aracı ile sokaktan karayoluna dönüş yapacağı esnada yolun karşısına geçmekte olan müşteki T.Y. isimli ile kucağında bulunan kızı mağdura aracın sağ dikiz aynası ile çarpması sonucu yaralamalı trafik kazası meydana geldi, müştekinin BTM ile iyileşir şeklinde mağdurun darp cebir izi yok şeklinde, şüphelinin alkolsüz şeklinde doktor raporları alınırken şüpheli şahıs yakalanırken olay ile ilgili ise soruşturma sürüyor.

 

Ereğli'de dolandırıcılık

Karadeniz Ereğli'de dolandırıcılık iddiası ile Bağlık Polis Merkezi Amirliği tarafından işlem yapıldı. Müşteki H.A., kendisini polis memuru olarak tanıtan bir şahsın ev telefonunu aradığını, şahsın kendisine kimlik bilgilerinize ulaşılmış, hesabınızdan para çekilmiş, babanı aradık Emniyete gideceğiz dediğini, telefonla konuşurken babasının cep telefonuyla kendisini arayarak Emniyete gideceğim, sen onların dediğini yap dediğini, daha sonra aynı şahsın  nolu cep telefonuyla arayarak telefon numarasına acele olarak para yatırmasını söylediğini, kendisinin de babası ve annesi adına kayıtlı maaş kartından 900 TL para çekerek şahsın verdiği telefon numarasına yatırdığını, daha sonra Polis Merkezinden aranarak hiçbir işlem yapmaması için uyarıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin ise aranmasına devam ediliyor.

 

Alaplı'da yangın

Alaplı'da meydana gelen yangında maddi hasar meydana geldi. Zonguldak Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklama şu şekilde: 26/02/2013 günü saat: 03.55 sıralarında ekibimiz devriye görevini ifa ettiği esnada nolu sokakta bulunan isimli işyerinde yangın çıktığını görmesi üzerine haber merkezi ile irtibata geçmiş ve olay yerine itfaiye ekibi talep etmiş, itfaiye ekibi olay yerine gelerek yangına müdahale etmiş, iş yeri sahibi olan mağdur şahıs ile yapılan şifahi görüşmede 25/02/2013 günü işyerini kapattığında işyeri içerisinde bulunan sobanın yanar vaziyette olduğunu, yangının bu sebeple çıkmış olabileceğini beyan etmiş, itfaiye henüz yangın raporu düzenlememiş olup olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir.