AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu; Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) Sunulan “Sanayinin Geliştirilmesi Ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Tasarısı” Hakkında Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk İle Görüştüğünü Şu Sözlerle açıkladı:

“Türkiye Büyük Millet Meclisine Sunulan “Sanayinin Geliştirilmesi Ve Üretimin Desteklenmesi” Kanun Tasarısı Hakkında Bilgi Alışverişi Yapmak Üzere Kilimli İlçe Başkanımız Mahmut Kanberoğlu İle Birlikte Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk’ü Ziyaret Ettim. Ziyaretimiz Sırasında Özellikle İlimizi İlgilendiren OSB, Islah OSB, Tersaneler, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Ve Özel Endüstri Bölgeleri Kurulması Hakkında Bakanlık Yetkililerinin Yapmış Olduğu Sunumu İzledik Ve Bilgiler Aldık.

Tasarı İle Ülke Sanayisinin Canlanması, Mevcut Sanayi Alanlarının Genişletilmesi, Yeni Sanayi Alanlarının Kurulması Ve Özel Endüstri Bölgelerinin Oluşturulması Ve İlave Teşvikler Verilmesi Hedeflenmektedir. Tasarı Önümüzdeki Günlerde Komisyon Ve Genel Kurulda Görüşülerek Yürürlüğe Girecektir.

Tasarının Ülkemiz, Bölgemiz Ve İlimiz İçin Hayırlı Olmasını Diliyor, Tasarının Hazırlanmasında Emeği Geçen Başta Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü Olmak Üzere Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk’e Ve Bakanlık Yetkililerine Teşekkür Ediyorum.”