Ziyaretlerinin amacını taşerona kadro uygulamasında kendileri ile ilgili ortaya çıkan bir takım sorunları paylaşmak olarak açıklayan çalışanlar, uygulamadan kendilerinin de yararlandırılmasını talep ettiler.



Bölümler adına konuşma yapan sözcüler, taşerona kadro uygulamasının ülke genelinde büyük bir memnuniyet yarattığını belirterek; kendileriyle ilgili oluşan sorunları İlçe Başkanı Çakır ile paylaştılar.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çakır, sözcülerden kendi bölümleri ile ilgili ortaya çıkan sorunların Zonguldak genelinde kaç çalışanı ilgilendirdiği konusunda bilgi aldı.

Taşerona kadro uygulamasının, aileleriyle birlikte yaklaşık 1,5 milyon kişiyi ilgilendirdiğini belirten Çakır; sağlık alanının dışında İlçedeki diğer kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların da zaman zaman kendisini ziyaret ederek uygulama kapsamına alınıp alınmayacakları konusunda istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Kendisini ziyaret eden çalışanların sorunlarını yakından dinleyerek not alan Çakır, iletilen sorunları Milletvekilleri ile ilgili Bakanlara aktaracağını ve konunun takipçisi olacağını söyledi.