Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Uysal'ın mesajı şöyle:
Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaşmanın yanı sıra, dini vecibelerimizi yerine getirme fırsatı bulduğumuz bir bayramı daha idrak edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Sevginin, saygının ve hoşgörünün arttığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, yoksulların gözetildiği, umutların canlandığı, komşu ve akrabaların unutulmadığı bayramlar, birlik ve beraberliğin gelişmesi ve toplumsal bağların güçlenmesine önemli katkılar sağlamaktadır.
Bu vesile ile şehit ve hayatta olmayan gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anarken, bayram günleri ile sınırlı olmaması gerektiğine 

inandığım hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine, ülkemiz, bölgemiz ve ilçemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

 

ŞEHİR MEZARLIĞINDA MEVLİD OKUTULACAK

Bu arada Başkan Uysal, Kdz. Ereğli Belediyesi'nin Kurban Bayramı’na ilişkin olarak her türlü hazırlığı tamamladığını söyledi. 

Arife günü olan Cuma günü, Cuma namazının ardından Şehir Mezarlığında Mevlid-i Şerif okutulacağını hatırlatan Başkan Uysal, belediyede bayramın birinci günü 13:00-13:45 saatleri arasında yapılacak bayramlaşmaya da tüm bölge halkını davet etti. 

(Haber Merkezi)