Art Sürem Bilim Sanat tarafından düzenlenen Uluslararası Katılımlı Karma Sergiye, Kdz. Ereğli’den Şeref Ünal’ın eserlerinin de davet edilip sergileneceği öğrenildi.  21 Aralık’ta açılacak olan sergi  9 Ocak 2019 tarihine kadar açık kalacak. Konu sınırlamasının olmadığı sergi için ön başvurular alındı. Yapılan değerlendirme sonucunda  da Kdz. Ereğli’den ahşap sanatı üzerine bir çok eseri bulunan Şeref Ünal’ın katılım talebi kabul edildi. Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının eserlerinin yer alacağı sergiye, Kdz. Ereğli’nin temsilcisi olarak katılacak olan Şeref Ünal “hem benim için hem de ilçemiz için büyük gurur” sözleriyle duygularını ifade etti.  



Art Sürem Bilim Sanat “21 Aralık’ta Ankaralılar en uzun sanat gecesine tanıklık edecekler” başlıklı duyuruda, “Bütün sanatseverleri yılın son sergisine bekliyoruz” denildi.

Sergi Ankara Çankaya’daki Büyük Sanat Galerisinde törenle açılacak. Şeref Ünal eserleri sergilenecek olan 63 sanatçının arasında yer alarak, Kdz. Ereğli’nin sesini duyuracak.