Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Uzun Mehmet Mahallesi’nde yaptığı konuşmada, “Yaptıklarımız için teşekküre gerek yok, yapmadıklarımız için yakamıza yapışın. Ereğli çok güzel şeyleri hak ediyor. İlçenin kaderi değişecek.” şeklinde konuştu.

 

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi başladığı gezilerini sürdürdüğü bildirildi. Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi Basın Bürosundan gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: Akşam saatlerinde önce İstanbul Yol ayrımı mevkiinde bir kahvehaneye konuk olan ve burada bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Uysal, daha sonra Uzun Mehmet Mahallesi’nde düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle kahve toplantısından mitinge dönüşen, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Erdoğan, Sabri Dinç, Turgay Aydın, Fevzi Mazlum, Fevzi Ekşi ve Hasan Pınarcık’ın da kendisine eşlik ettiği konuşmada, yerel seçimlerde verdikleri destekten ötürü mahalle sakinlerine teşekkür etti. Kalabalık bir vatandaş kitlesine hitap eden ve konuşmasına, “Ben bundan sonra hayatımı Ereğli'ye adadım. Ereğli'nin sizlerin daha iyi noktalara gelmesi için var gücümle çalışacağım.” cümleleri ile başlayan Uysal, “Secim döneminde de söyledim. Sizler benim ailemsiniz. O koltuğun esiri olmayacağım. Koltuk beni yönetmeyecek, koltuğu ben yöneteceğim. Yaptıklarımız için teşekküre gerek yok, yapmadıklarımız için yakamıza yapışın. Ereğli çok güzel şeyleri hakkediyor. Laf üretmeyeceğiz, hizmet edeceğiz” dedi.

Uysal, Mahalle sakinlerinden Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Erdoğan’a destek vermelerini de istedi. Uysal, “Önce İstanbul, sonra Türkiye ve Dünya’nın tanıdığı Başbakanımız, Cumhurbaşkanlığı ünvanı ile bu ülkeye üst noktada önemli hizmetler verecektir” dedi.