Kozlu beldesinde 160 milyon TL proje ile inşaatına başlanılan ve 694 daireden oluşan Ilıksu Yaşamkent Konutları düzenlenen kokteyl ile tanıtıldı. 
Dedeman Otel'de düzenlenen kokteylde Turyapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, Turyapı Yönetim Kururlu Üyesi Atakan Turpçu, Vakıfbank Zonguldak Şubesi Başkanı Ahmet Turan, konuşmacı olarak katılırken, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, GMİS Gelen Başkanı Eyüp Alabaş, CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker, Arı Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay, çok sayıda meclis üyesi, iş adamı, siyasetçi ve basın mensubu katıldı. Zonguldak'ta geleceğin yaşam merkezi Ilıksu Yaşamkent sloganıyla yeni konutların anlatıldığı sunumda konuşan TURYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, kaliteli konutları en uygun fiyata müşterilerinin hizmetine sunacaklarını kaydetti. Banka kredisiyle satışların yapıldığını hatırlatan Turpçu, tapunun alan müşteriye anında teslim edilmesi nedeniyle her hangi bir mağduriyetin yaşanmayacağını söyledi. Turpçu, Zonguldak bilindiği üzere madenle büyümüş bir şehir, arazisi zor ve yatırım yapmak çok daha pahalıdır. Konut yapmak böyledir. Biz İstanbul ve Ankara'da da konut projeleri yaptık. Ankara-İstanbul kalitesinde oralarda ne varsa Kozlu beldemizdeki bu arsamızda da aynı kalitede proje gerçekleştiriyoruz. Bugünkü toplantının sebebi finans ayağının Vakıfbank ile gerçekleşmesidir. Bu proje bittiğinde Kozlu'da başka bir yaşam olanı olacaktır. Bu sebeple bize verdiğiniz katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Vakıfbank hem bize kredi açmış hem de buradaki konutlarla ilgili desteğini ortaya koymuştur. Fiyatlarımızda metrekarede bin 500 TL'nin altında yer alıyor. Zonguldaklı olduğumuzdan dolayı bu projeye çok önem veriyoruz. Şehre 13 kilometre uzaklıkta, tabi bu Zonguldak'ta alışkanlık olmadığı için sıkıntı olabilir. Fiyatların diğer mahallelerdekiyle aynı oranda olduğu için ilgi göreceğini umuyoruz. Daha önce böyle bir proje ilimizde hiç yapılmamıştı. Bu daha üst bir proje ve dolayısıyla bu projeye şehrimizin ilgi göstereceğine inanıyoruz dedi.
  Konut kredisiyle ilgili sağlanan kolaylıklar hakkında bilgiler veren Vakıfbank Zonguldak Şube Müdürü Ahmet Turan, projede yer almak isteyenler için geniş seçenekler sunacaklarını söyledi. En hızlı ve en uygun koşullarla en uygun faiz oranını belirlediklerini anlatan Turan, Vakıfbank olarak hem firmaya hem de orada konut almak için faydalanmak isteyen tüm yatırımcı ve ihtiyaç sahiplerine yardımcı olacağız.
Mevcut faizlerden daha dü-şük olarak hamleler yapacağız. Tabi bu miktar ve vadelere göre değişecektir. Bu konuda Yaşamkent projesinin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Şerafettin Turpçu'ya bu yatırımından ötürü çok teşekkür ediyorum diye konuştu.