Karadeniz Ereğli’ye prestij kazandıracak vizyon projelerden biri olan ‘Çetin Apatay Bulvarı Projesi’ne start veriliyor. Bulvar üzerindeki çalışmalara 29 Nisan 2016 Cuma saat 15.00’da düzenlenecek tören ile başlanacak. Tören, Çetin Apatay Kavşağı karşısı, Şoförler ve Otomobilciler Odası önünde yapılacak.


Kdz. Ereğli Belediye Basın Bürosu’nun haberi şu şekilde:

 

Göztepe köprüsünden köprülü kavşağa kadar olan 1 kilometrelik yol boyunca yapılacak yeni düzenleme çalışmalarına yarın başlanıyor.

Proje kapsamında, orta refujde daraltma ve şeritleri ayıracak sahil tipi korkuluk sistemi ile 3 gidiş, 3 geliş toplam 6 şeritten trafik akışı sağlanacak.

Güzergâhta, karşıdan karşıya geçişi sağlayacak yaya geçitleri, cepler ve yeni durakların yanı sıra dekoratif parke taşları ile yeni kaldırım düzenlemesi ve ana yola çıkan yan yollarda kaldırım ve tali yol düzenlemesi yapılacak.

BAŞKAN UYSAL’DAN DAVET

 

BELEDİYEDEN ERTELEME AÇIKLAMASI

Karadeniz Ereğli’ye prestij kazandıracak vizyon projelerden biri olan ‘Çetin Apatay Bulvarı Projesi’nin temel atma töreni, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yönelik programların yoğunluğu nedeniyle 29 Nisan 2016 Cuma günü saat 15:00’e ertelenmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…