Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu’nun açış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir yaptı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, görevi kabul etmelerinden ve zaman ayırıp toplantıya katılmalarından dolayı katılımcılara teşekkür etti. Sonrasında kurulun oluşumu, çalışma esasları ve usulleri anlatıldı. Kurul üyelerinin tanıtımının yapılmasından sonra Metin Demir, bir önceki dönem başlatılan ve halen devam eden Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri (Sera OSB – Hayvancılık OSB) Mobilya Organize Sanayi Bölgesi, Zonguldak Merkez (Karaman) OSB ve Su Ürünleri OSB hakkında bilgi verdi.

TSO’dan toplantıyla ilgili gönderilen yazılı açıklama şöyle:

Organize Sanayi Bölgeleri yanında halen çalışmaları devam eden Bakacakkadı Girişim Sanayi Sitesi, Elvanpazarcık Sanayi Sitesi, Kuruluşu tamamlanan Teknopark A.Ş, Tavukçuluk Entegre Tesisi, Mantar Üretimi, Defnenin ticarileştirilmesi, Apiterapi uygulama merkezi (Bal Köy) Zonguldak limanının işletilmesi konularında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapılan olduğumuz faaliyetler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Bununla birlikte Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projelerinden olan Kan Bağış Kampanyası ile Valilik Makamınca yürütülen Kardeş Aile uygulaması hakkında katılımcılara bilgi verilerek kakı ve desteklerinin önemi anlatıldı.

Başkan Demir, yapacakları tüm faaliyetlerinde istişare kurulunun görüş ve önerilerinin kendilerine yol gösterici olacağını ve varlıklarının kendilerine güç vereceğini ifade etti.

Toplantıya katılan üyelerin görüş ve önerilerinin alınması ile toplantı tamamlandı.



TOPLANTIYA KATILANLAR:

Metin Demir başkanlığında, Ali İlkbahar, Osman Kıransoy, Nuri Keleş, Ali Hızır Ar,İsmail Kebap, Ömer Gülay, Salih Yılmaz (Profsan), Halil Vecdi Ilgın, Turgut Hamzaçebi, Hamdi Uçar, Yusuf Günay, Ali Haydar Sungur, Polat Türkmen, Salih Yılmaz (MÜSİAD Şb.Bşk.), Fahri Zengin, Murat Korkmaz, H.Murat Bollucuoğlu, İhsan Mercimek’ten oluşan yüksek istişare kurulu Nuri Keleş, Ali Hızır Ar, Ömer Gülay, Salih Yılmaz (Profsan), Turgut Hamzaçebi, Hamdi Uçar, Yusuf Günay, Ali Haydar Sungur, Salih Yılmaz (Müsiad Şb.Bşk.), Fahri Zengin, Murat korkmaz ve Murat Bollucuoğlu’nun katılımları ile Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda toplandı.