Afyonkarahisar'daki Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'nda meydana gelen patlamada şehit olan Onbaşı Mücahit Coşkun'un tek çocuğu olan kızının ilk yaşı babasız kutlandı.
Şehit Coşkun'un (26) 1 yaşına giren kızı Ayşe Nevra Coşkun için Alaplı ilçesine bağlı Çatak köyündeki evlerinde düzenlenen doğum gününe, ailesinin yanı sıra AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Babasız ilk gününü kutlayan Ayşe Nevra, annesi Elif Coşkun ile doğum günü pastasındaki mumu birlikte üfleyerek söndürdü.
Pastayı kesen Milletvekili Candan, minik Ayşe'ye çeyrek altın hediye etti. Candan, şehit çocuğunun tüm ihtiyaçlarının karşılanması için her türlüğü desteği vereceklerini, Ayşe Nevra Coşkun'un ilk doğum gününde yanında olmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.  Şehit eşi Elif Coşkun da kızının doğum gününde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.
Afyonkarahisar Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'ndaki mühimmat deposunda 5 Eylül'de meydana gelen patlamada 25 asker şehit olmuştu.