Alaplı’da 150 öğrencinin eğitim gördüğü İMKB Anadolu Öğretmen Lisesine öğrencilerin güvenliğini sağlamak için 21 adet güvenlik kamerası takıldı.
İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür Başyardımcısı Abdulvehap Demirel, okula öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla 21 adet güvenlik kamerası takıldığını söyledi.
Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğünün katkılarıyla takılan 21 adet güvenlik kamerası sayesinde öğrencilerin ve okulun daha güvende olduğunu vurgulayan Demirel, “Okulumuz hem okul binası, yemekhanesi, kız ve erkek pansiyonlarından oluşmaktadır. Okulumuzda 82 tane yatılı öğrencinin kalmasından dolayı öğrencilerimizin güvenliğini en üst düzeye çıkarabilmek amacıyla okulumuzun dış cephesine 10 adet erkek ve kız pansiyonlarının bulunduğu binalara da 11 tane güvenlik kamerası olmak üzere toplam 21 kamera yerleştirilmiştir. Böylelikle öğrencilerimizin güvenliğinin yanı sıra okul giriş çıkışları kontrol altına alınmıştır. Kamera sistemi Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürlüğünün katkıları ile kurulmuştur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.