BAL takımlarından temsilcimiz Kozlu Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Kozlu Stadı’nda başladı. 18 gün kendi tesislerinde antrenman yapacak yeşil-beyazlı takım, ikinci etap kamp çalışmaları için ise Bolu Dorukkaya’ya gidecek. Antrenör Bülent Öztürk, yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Hiç bir takım hedefsiz değildir. Bizim de hedefimiz, profesyonel lig. Zonguldak Kömürspor’dan sonra ikinci bir takımın profesyonel lige çıması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele edecek Kozlu Belediyespor, yeni sezonu önceki akşam Kozlu Stadı’nda açtı. Yeşil-beyazlı takım yenilenmiş kadrosuyla Antrenör Bülent Öztürk yönetiminde sahaya indi. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Kozlu Belediyespor’un ilk çalışmasına izinli olan Emre Gaydan, Kemal Öztürk ve Recep Demir’in haricide 23 futbolcu katıldı.

 

İlk etap çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek Kozlu Belediyespor, ardından kamp çalışmaları için Bolu Dorukkaya’ya gidecek.

 

Antrenör Bülent Öztürk, yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Hiç bir takım hedefsiz değildir. Bizim de hedefimiz, profesyonel lig. Zonguldak Kömürspor’dan sonra ikinci bir takımın profesyonel lige çıması için elimizden geleni yapacağız. İyi oyuncuları transfer ettik. Bu oyuncuların bize vereceği katkıyla beraber Kozlu Belediyespor’u bir üst lige çıkaracağız. Bu konuda inançlı ve azimliyiz. İyi bir ekip olacağız. Lige kadar hazır olacağız” diye konuştu.

 

Kozlu Belediyespor’da Antrenör Bülent Öztürk’ün ekibi de şekillendi. Yeşil-beyazlı takım Antrenör Bülent Öztürk, Yardımcı Antrenör Murat Şahin ve hem kaleci antrenörü, hem de kaleci Aydın Gökdemir ile sezonu açtı.
Geçtiğimiz sezon Kocaelispor’da görev yapan Kozlu Belediyespor’un yeni Yardımcı Antrenörü Murat Şahin de, yeni başlangıçların her zaman güzel olduğunu söyledi. Şahin, “İnşallah sonu daha güzel olur. Amacımız, Kozlu Belediyespor’u şampiyon yapmak. Emeği geçecek olanlarla birlikle el ele verip başarılı olacağımıza inanıyorum. Çeşitli kulüplerde 14 sene futbolculuk kariyerim var. 3 sene önce aktif futbolculuk yaşantımı noktaladıktan sonra Körfez FK ve geçen sene Kocaelispor’dan görev aldım” dedi.                

 

(Spor Servisi)