Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal’ı makamında ziyaret etti.

 

Bakan Yardımcısı Mercan ziyarette yaptığı konuşmada Uysal’ı seçim zaferinden dolayı kutladı. Mercan, “Biz Ereğli’de seçimin zor geçeceğini biliyorduk hatta eski belediye başkanı Tayyip Erdoğan’ı karşıma çıksın alamaz diye iddialı konuşmuş.Bu oldukça iddialı bir söz. Biz acaba mı? dedik. Bu bizim için sürpriz oldu ama görüyorum ki sizin için zor değilmiş.” diye konuştu.

 

Ziyaretten dolayı Bakan Yardımcısı Mercan’a teşekkür eden Başkan Uysal’da, ‘Bizler için sürpriz olmadı. İnanmıştık ve kazandık.” dedi.

 

AK PARTİ KURMAYLARI TAM KITA

Ziyarette, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek, Nazım Erdoğan ve İsmail Başel’in yanısıra AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İl Genelm Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

 

EREĞLİ’NİN ELEKTRİK SIKINTISINA ÇÖZÜM

Bakan yardımcısı Ereğli’nin elektrik konusunda sıkıntısı çekip çekmediğini sordu. Bu konuda bilgi veren Fatih Çakır ise şehir merkezinde enerjinin yer altına alındığını bazı mahallerde yeraltına alınması gerektiğini hatırlattı. Yazın klimalardan dolayı sık sık elektrik kesintileri yaşandığını belirten AK Parti Teşkilat Başkanı Zafer Sucu’da bu sorunun çözülmesini önerdi.

 

MERCAN’A BAŞKAN’DAN ÇİLEK SEPETİ

Enerji-sa yetkilerini çağırtan Bakan Yardımcı Mercan daha sonra basına kapalı görüşme yaptı. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından görüşme sonrası Mercan’a elpek bezi, çilek reçeli ve Osmanlı çileği dolu sepeti eden Başkan Uysal ve ekibi ile AK Parti kurmayları Bakan Yardımcısı Mercan’ı Ankara’ya uğurladı. 

 

(Haber Merkezi)