Kdz.Ereğli Belediye Başkanlığı görevinde 2'nci yılını dolduran Opr.Dr.Hüseyin Uysal, hizmetlerde adalete ve eşitliğe önem verdiklerini söyledi, kaynakları etkin ve verimli kullanmanın önemine vurgu yaptı. Uysal, Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından yayınlanan "Bülten" isimli dergide yer alan açıklamalarında, ilçe halkına karşı çok önemli bir sorumlulukları bulunduğunu, genç, kadın, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik hizmetlere öncelik verdiklerini anlattı.

 

"YAŞANABİLİR BİR İLÇE"

Belediye Başkanı Uysal'ın açıklaması şu şekilde:

"Gelecek nesiller için, 2014 yılında verdiğiniz destekle, görev süremizin 2. yılını dolduruyoruz. Şehrimizde huzurun sağlanması, birlikte sinerjinin oluşturulması, Kdz.Ereğli’nin hak ettiği gelecek yılların planlaması önceliğimiz oldu. Önce insan anlayışıyla hizmette adalet ve eşitliği ilke edinerek tarihi ve çevresel değerlerine sahip çıkan, sağlık ve refah içinde yaşanabilir bir ilçe planladık. Şehir, inandıklarımızın yansımasıdır. Karadeniz kıyısının kolyesi, Türkiye’nin incisi şehrimizde tercihimizi yaptık. Kdz.Ereğli, doğa ve kültürün yoğun bir şekilde yaşandığı, turizmin ön plana çıktığı bir üniversite şehri olacak. 

"PROJELERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ"

Biz coşkumuzu, heyecanımızı en üst düzeyde muhafaza ediyor, projelerimizi gerçeğe dönüştürmeyi sürdürüyoruz.  Gelişimde öncü, insana ve çevreye duyarlı, marka bir şehir olma vizyonumuzla, temel değerlerimiz ve ilkelerimiz ışığında, yepyeni, geleceğinden güven duyan bir Ereğli’nin inşası için de emanetinize sahip çıkıyoruz. Kdz.Ereğli Belediyesi olarak; İnsana ve çevreye duyarlıyız, kültürel ve toplumsal değerleri özümsüyoruz.

 

ADALET VE EŞİTLİK

Hizmette adalete ve eşitliğe önem veriyoruz.. Katılımcı, çoğulcu yönetim vazgeçilmezimiz, gelişimde öncü olmak hedefimiz. Eğitim, kültür, sanat ve sporu destekliyor, ulaşılabilirlik, güvenirlilik, şeffaflık ve hesap verilebilirlikten ödün vermiyoruz.  Kaynakları etkin ve verimli kullanmanın önemine, Kdz.Ereğli halkına karşı çok önemli bir sorumluluğumuz olduğu gerçeğinden hareket ederek, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılara ve engelli vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerimize öncelik veriyoruz. 

TEK TEK HAYATA GEÇİYOR

Tarihimize ve değerlerimize sahip çıkmak ve bunu gelecek nesillere aktarabilmek için kentlilik bilincinin oluşturulmasını hedef alıyoruz.  Güzel şehrimin güzel insanlarıyla, ortak yaşam, ortak hayallerimiz için birlikte yol alıyor, projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. İnanıyoruz, başaracağız"

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)