CHP Kdz. Ereğli İlçe Sekreterliği yazılı bir açıklama gönderdi. Sekreterlik, ilçe başkanı ve yöneticiler ile birlikte bazı taksi duraklarını ziyaret ettiklerini ve sorun ile dertlerini dinlediklerini şöyle bildirdi:

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanımız Ş. Sertan Ocakcı, ilçe başkan yardımcılarımız ve partili üyelerimiz ile birlikte iftar sonrasında Murat Taksi durağı ve Pazar Taksi durağını ziyaret ederek, taksici esnafının dertlerini ve sorunlarını dinledi.

Artan benzin ve mazot fiyatları ve üzerinde ki yüksek verginin azaltılacağını, bunun için Cumhuriyet Halk Partisinin tüm ekonomi kadrolarıyla bu duruma dur diyeceğini belirten İlçe başkanımız Ocakcı, yurttaşlarımızın ekonomik mutluluğu için 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Ş. Sertan Ocakcı, taksi durakları ziyareti öncesinde Amatör Spor Zonguldak Spor Camiası’nın Öğretmenevinde düzenlenen iftarına katıldı.

 

İlçe Başkanımız Ş. Sertan Ocakcı, taksici esnafı ile yaptığı konuşmada “Esnaflarımız, şoförlerimiz vergi ve kredi borçlarını ödeyemiyor. Taksici ve şoför esnafımız çok sıkıntıda, mazota ve benzine devamlı gelen zamların etkisi ile iş yapamaz duruma geldikleri ortadadır. Esnaf kan ağlıyor. İnsanlar mutsuz. Sigorta primlerinin yüksekliğinden dolayı kimse yanında birilerini çalıştıramıyor. Cumhuriyet Halk Partimizin seçim bildirgesinde açıkladık. Bundan sonra Sigorta primlerinin devlet tarafından ödenmesini sağlayacağız Bu yüzden 24 Haziran'da yapılacak seçimde Cumhurbaşkanlığı için Muharrem İnce'ye Milletvekilliğinde ise Zonguldak Milletvekili adaylarımıza destek istiyoruz” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanımız Ş. Sertan Ocakcı ve beraberindeki parti yönetici ve partililerimiz taksi durakları ziyareti sonrasında vatandaşlar ile sohbet etti, destek istedi.

 

 

 

.