Babasına kızdı, hap içti
Zonguldak'ta babasına kızan kişi hap içerek intihara teşebbüs etti.  Edinilen bilgiye göre; Fatih Sitesi Örnekevlerde oturan F.T. isimli kişi babası A.T. ile bir süre tartıştıktan sonra bunalıma girerek evde bulanan ilaçlardan içerek intihara teşebbüs etti. hastaneye kaldırılan F.T.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Park halindeki aracı çizdiler
Zonguldak'ta kişi ya da kişiler park halindeki aracı dikdörtgen şekilde çizerek kayapılara karıştılar. Edinilen bilgiye göre; Yayla Mahallesi Mimar Süreyya Aytaç Caddesinde B. A. ait park halindeki 67 EZ 215 plakalı aracı kişi ya da kişiler dikdörtgen şeklinde çizilerek araca zarar verdler. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerinin ardından aracı çizen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Aracın teybini çaldılar
Zonguldak'ta park halindeki aracın kişi ya da kişiler teybini çalarak kayıplara karıştılar.Edinilen bilgiye göre;  Mithatpaşa Mahallesi 706. Caddesinde N.A. ait park halindeki 67 EK 520 plakalı araçtan kişi ya da kişiler teybini çalarak kayıplara karıştılar. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerinin teybi çalan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Hastalığına üzüldü,
25 adet hap içti

Kozlu beldesinde troid bezi hastası olmasından dolayı morali bozuk olan kişi 25 adet hap içerek intihara teşebbüs etti. Edinilen bilgiye göre;  Merkez Mahallesi Rüya Sokakta oturan S.Ö. isimli kişi troid bezi hastası olmasından dolayı moralin bozuk olduğunu bundan dolayı da tedavi amaçlı kullandığı euthyrox isimli ilaçtan 25 adet içmek kullanmak intihara teşebbüs etmiş, hayati tehlikesi bulunmadığına dair doktor raporu alınarak tahkikata başlanmıştır.

'Hayatında başka
bir kadın mı var?'

Kilimli beldesinde Hayatında başka bir kadın mı var? diyen kişi kocası tarafından darp edildi. Edinilen bilgiye göre; Belediye Sitesi Mahallesi Kardelen Caddesinde S.A. kişi kocası İ.A.'ya Hayatında başka bir kadın mı var?  diye sorduktan sonra tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine İ.A. karısı S.A.'yı darp etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri dayakçı koca İ.A.'yı gözaltına alarak ifadesini almak üzere polis merkezine götürüldü.

Ailesi gitar kursuna
göndermeyince hap içti

Zonguldak'ta ailesinin gitar kursuna gitmesi için izin vermemesine üzülen kişi 14 adet hap içerek intahara teşebbüs etti. Edinilen bilgiye göre; Yeşil Mahallesi Gölbaşı Sokakta C. K. isimli kişi ailesinin gitar kursuna gitmesi için izin vermemesine üzülerek daha önceden kullandığı psikolojik ilaçlarından 14 adet içerek intihara teşebbüs etti. ailsi tarafından hastaneye kaldırılan C.K.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Eşine bıçak ile saldırdı
Zonguldak'ta eve alkollü gelen kişi eşine bıçak ile saldırdı.  Alınan bilgiye göre; İncivez Mahallesi Sarmaşık Caddesinde oturan F.D. isimli kişi kocası F.D. ile eve alkollü olarak gelmisenden dolayı tartışmaya başlatı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.D. mutfaktan aldığı bıçak ile eşine saldırdı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri F.D.'yi gözaltına alarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

İnternet üzerinden köpek
satın alan kişi dolandırıldı

Zonguldak'ta internet üzerinden köpek satın alan kişi verilen hesaba 250 TL yatırarak dolandırıldı.  Edinilen bilgiye göre; A.D. isimli kişi İstanbul ilinden internet üzerinden 250 TL değerinde köpek siparişi verdiğini ve ücretini de P.Y. isimli kişiye ait TC kimlik numarasına para havale ettiğini, köpeğini teslim alamayınca ise dolandırıldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Polis ekipleri İnternet üzerinden satış yapan P.Y. isimli kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.