Bankaya borcu yüzünden intihara teşebbüs etti
Zonguldak'ta bir bankaya borcu olmasından dolayı binalıma giren kişi hap içerek intihara teşebbüs etti.
Alınan bilgiye göre; Yeşil Mahalle Akşemsettin Caddesinde oturan N.B. isimli kişi bankaya borcundan dolayı bunalıma girerek evde bulunan Vermidon, Famidin ve Thiaspa isimli haplardan içerek intihara teşebbüs etti. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan N.B.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.


Çamaşır suyunu 'su' diye içerek zehirlendi
Kilimli beldesinde çamaşır suyunu 'su' diye içerek içen kişi zehirlendi.
Edilinen bilgiye göre; Karadon Mahallesi Zambak Caddesi üzerinde oturan R.S. isimli kişi evde yalnız olduğu esnada çamaşır suyunu 'su' diye içerek zehirlendi. F.S. N.S. isimli kişiler tarafından hastaneye kaldırılan R.S.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.


Kendini asarak
intihar etti
Devrek'te maddi sıkıntılarından dolayı bunalıma giren kişi ailesine ve savcılığa verilmek üzere 2 adet not bıraktıktan sonra iple kendini asarak intihar etti. Alınan bilgiye göre;   Yeni Mahalle Ayanoğlu Sokakta oturan Y.A. isimli kişi maddi sıkıntılarından dolayı bunalıma girerek ailesine ve savcılığa verilmek üzere 2 adet not bıraktıktan sonra iple kendini asarak intihar etti.  Cumhuriyet savcılığına,  'Ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını' diye not bıraktığı öğrenildi.  olay yerine gelen cumhuriyet savcısı ve polis ekipleri incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Devrek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Marketten para ve
sigara çaldılar
Kozlu beldesinde bir markete giren kişi ya da kişiler 500 TL para ile çeşitli markalarda toplam 3 bin TL değerindeki sigaralara çalarak kayıplara karıştı.
Alınan bilgiye göre; Akşeyh Köyünde gece saatlerinde K.D.'ye ait markete kapı kilidini kararak içeriye giren kişi ya da kişiler 500 TL parayı ve çeşitli markalarda toplam 3 bin TL değerindeki sigaralara çalarak kayıplara karıştı. Olay yerine gelen jandarma ekiplerini incelemelerinin ardından paraları ve sigaralara çalan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.


Çevreyi kirleten kişiye
26 TL ceza kesildi
Merkez ilçede çevreyi kirleten kişiye jandarma ekipleri tarafından 26 TL ceza kesildi.
Alınan bilgiye göre; Sapça Köyü yol ayrımında uygulama yapan jandarma ekipleri İ.M. isimli kişiye çevreyi evsel atık atarak kirlettiği gerekçesi ile 26 TL idari para cezası kesildi.