Kdz. Ereğli’de oturan, ailevi sorunları olan 30 yaşındaki E.. isimli şahıs intihar etti. E.G.nin, cansız bedenini bulan ev sahibi Ahmet Nuri Paşaoğlu, vakit geçirmeden olayı polise bildirdi.

Ereğli'de bir intihar vakası daha yaşandı. Edinilen bilgilere göre, olay Bağlık Mahallesi Hacıabdurrahman Sokak 129 nolu evin önünde meydana geldi. Ailevi sorunları olan E.G. isimli 30 yaşındaki vatandaş, evinin önündeki bahçelik alanda ip ile kendisini asarak intihar etti.

Ev sahibi Ahmet Nuri Paşaoğlu'nun, evin önündeki kuyudan su almaya gelmesi ile ortaya çıkan olay, vakit kaybetmeden polise bildirildi. Söz konusu adrese gelen olay yeri inceleme ile karakol ekipleri, E.G.'nin kendisini astığı alanı güvenlik çemberine aldı.

Gerekli incelemelerin ardından olay yerine gelen nöbetçi savcı, E.G'nin cesedinin kaldırılması talimatı verdi. E.G.'nin cansız bedeni, ceset torbası ile alınarak 112 ambulansı ile Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

E.G'nin cesedini bulan ev sahibi Ahmet Nuri Paşaoğlu olayı şöyle anlattı: "EG.'nin uzun süredir eşi Yelda ile sorunları vardı. Geçenlerde 3 ay eşi babasının evine gitti. Araya girildi ve eşi yeniden evine geri döndü. Ben bir ara Trabzon'a memlekete gittim. Buradaki evin önünden su almaya geldim. Bahçeyi kontrol ederken yerde birisinin yattığını gördüm. "Ne yapıyorsun orada, kimsin sen" diye seslendim. Ama cevap vermedi. Az daha ileriye gittiğimde ise yerde yatan kişinin kiracım E.G. olduğunu gördüm. İple kendisini asmış. İp uzayınca da yere düşmüş. Olayı hemen polise haber verdim. Polisler de kısa sürede geldi. E.G. çok sessiz ve sakin bir çocuktu. Neden böyle bir şey yaptığını anlayamadım."

"ÖLÜMÜMDEN EŞİM SORUMLUDUR"

İple kendini asarak intihar eden E.G. intihar etmeden önce bıraktığı anlaşılan mektubunda, "Ben eşim için her şeyi yaptım. Ama ne yaptıysam da yaranamadım. Benim ölümümden eşim sorumludur." yazdığı öğrenildi.

Mahalle halkı da olayı duyar duymaz E.G'nin evinin bulunduğu yere geldi. E.G'nin hayatını kaybettiğini öğrenen mahalle halkı üzüntüye boğuldu. İntihar eden E.G'nin iki çocuk babası olduğu edinilen bilgiler arasında.