AKP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, beraberinde AKP'li Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi İskender Özalp, Danışmanı İbrahim Cöbek ile birlikte Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem'i evinde ziyaret etti.
Bir süre önce Kdz. Ereğli'deki Özel Echomar Hastanesi'nde prostot ameliyatı olan İrfan Erdem'in Balı Mahallesi'ndeki evine giden Milletvekili Ercan Candan ve beraberindekiler kendisine geçmiş olsun dileğinde bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İrfan Erdem, Nezaket gösterdiniz evime kadar gelerek bana geçmiş olsun dileğinde bulundunuz. Bize çok teşekkür ediyorum dedi.
Milletvekili Ercan Candan da, Erdem'in bir an önce sağlığına kavuşarak işinin başına dönmesini arzu ettiğini ve ilçenin geleceğine yön verme anlamında işbirilğine açık olduğunu ifade etti.
Ercan Candan daha sonra bir süredir rahatsızlığı bulunan ve tedavi altındaki annesini ziyaret ettikten sonra, hafta pazarına giderek vatandaşlarla görüştü.
Ayrıca Kdz. Ereğli Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mehme Genç ve Meclis Başkanı Zeki US, İrfan Erdem'i evinde ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundular.