Zonguldaklı Türk Halk Müziği ve özgün müzik sanatçısı İrfan Kılıç'ın albüm hazırlığı son aşamasına geldi. Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin geçtiğimiz Cumartesi gecesi düzenlenen yemeğinde sahne alan Kılıç 'Büyüdük ayrılıklarla' adlı şarkısına klip çekilecek.

Zonguldak Gelik İlköğretim Okulu Müdürü İrfan Kılıç albüm hazırlığı yapıyor. Aslen Çorumlu olan ve Zonguldak'ta uzun yıllardır öğretmenlik yapan İrfan Kılıç bir süredir hazırlandığı albümü son aşamasına getirdi.
Yasin Alazoğlu tarafından yazılan "Büyüdük ayrılıklarla" sözlerin bestesini yapan Kılıç'ın albümünde 12 eser yer alacak. Kılıç'ın albümünde Kıvırcık Ali'ye beste veren Orhan Koç'unda bir eseri yer alacak. Albümde ismi geçen diğer bir tanıdık isim ise Hatırla Sevgili dizisinin müziklerini yapan Erdal Güney. Kılıç albümünde Erdal Güney'e ait bir parçayı da seslendirecek.
Bolulu Ozan Kaplani'nin de destek verdiği albümün Haziran ayı sonlarına doğru çıkması bekleniyor.
Geçtiğimiz günlerde stüdyoya giren Kılıç KGD'nin yemeğinde de sergilediği performans ile alkış almıştı.

LAVUAR ALANINDA
KLİP ÇEKİLECEK
İrfan Kılıç'ın geçtiğimiz hafta çekilmesi planlanan klip önümüzdeki günlere ertelendi. Denetimli serbestlik Şube Müdürlü-ğü'nün eski mahkûmları sosyal hayata kazandırmayı amaçlayan tanıtım filmi için Zonguldak'a gelen çekim ekibi İstanbul'a döndü.
İrfan Kılıç'ın menajerliğini yapan Bulut İşçi çalışmaların devam ettiğini belirterek; "İrfan Hocamız için lavuar alanında klip çekimi yapılacaktı. Ancak albüm çalışmasının sonuçlanmasını beklemeye karar verdik.
Hedefimiz Haziran ayı sonuna kadar yetiştirmek. Ozan Kaplani'den çok büyük destekler gördük. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Albümün çıkmasının ardından çekilecek kliple birlikte İrfan Kılıç'ın sesini Türkiye'ye duyurmak istiyoruz. Bu konuda Zonguldaklıların sanatçımıza sahip çıkacağına inanıyoruz" dedi.

 

BÜYÜDÜK AYRILIKLARLA

DAĞLAR YETER ÇIKMA YOLUMA
BIRAK GİDEYİM YARİME
NE KALDI Kİ AŞKIMDAN BAŞKA
NE VAR ŞİMDİ ELİMDE

YARİM GİDERSİN GÖZÜN ARKADA
UMUTLARIM SENİNLE
BÜYÜDÜK İŞTE BU AYRILIKLARLA
NE KALDI ŞİMDİ ELİMDE

YARİM SUSMA BİRŞEYLER SÖYLE
DİLLERİN LAL OLDU
SESİN HALA İÇİMDE SAKLI
ELLERİN ELİN OLDU

DAĞLAR SES VERİN FERYADIMA
UMUT VERİN DÜŞÜME
ÖMRÜM ZİYAN GÖLERİM HİCRAN
NE KALDI ŞİMDİ ELİMDE