Zonguldak Merkez İlçe'ye bağlı Gelik Ayiçi İlköğretim Okulu Müdürü İrfan Kılıç, ay sonunda çıkacak "Büyüdük Ayrılıklarla" isimli albümünün klip çekimi için kamera karşısına geçti.
Erdal Güney, Kıvırcık Ali, Ahmet Okyay gibi ünlü yorumcu ve bestecilerin parçalarının bulunduğu albüm, Zonguldak kömür ocaklarında hayatını kaybeden maden işçilerine adanacak.
Albüm yapımcısı Bulut İşçi'nin babası Sadık İşçi'nin 1992 yılında çalıştığı maden ocağında göçük altında kalarak hayatını kaybetmesini konu alan klibin ilk çekimleri, Kozlu İncirharmanı'nda bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) ait atıl bir binada yapıldı.
İkinci çekim ise Kırat'taki özel bir maden ocağında çekildi. 6 kişilik bir ekiple maden ocağına giren klip yönetmeni Ümit Kaya, çekim sırasında rayların üzerine düşerek belini incitti. Ocaktan çıktıktan sonra çekimi tamamlamadan hastaneye gitmek istemediğini belirten Kaya, özverisiyle övgü topladı.
Aynı zamanda Gelik Ayiçi İlköğretim Okulu Müdürü olan İrfan Kılıç ve set arkadaşları, kamera karşısında profesyonel sanatçılara taş çıkardı.
Son çekimler de iskele üzerindeki Paşa Restoran'da yapıldı.
Klibin önümüzdeki günlerde ulusal televizyon kanallarında yayımlanması bekleniyor.