Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu, MÜSİAD Zonguldak Şubesini ziyaret etti. MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Mercimek, İbrahim Gülay ve Genç MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Muhterem Sayılı’nın bulunduğu ziyarette bilgi paylaşımında bulunuldu.

İş-Kur’daki işveren teşvikleri hakkında bilgiler veren Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu, işverenlerin bu teşviklerden yararlanabilmesi için olması gereken şartlar hakkında açıklamalarda bulundu. İş Yasasının getirdiği hükümlülükler hakkında da bilgiler veren Demirsu, işverenlerin mağdur duruma düşmemesi için getirilen yeni hükümler hakkında bilgi edinmeleri tavsiyesinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, MÜSİAD üyesi işverenleri İş-Kur’un işveren teşvikleri ve iş yasasının getirdiği hükümlülüklerle ilgili bilgilendireceklerini belirtti.

MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz tarafından Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu’ya MÜSİAD Zonguldak Şubesinin şilti takdim edildi.