Kdz.Ereğli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERİD) yönetimi 30 üyesi ile birlikte Kayseri'de faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarını ziyaret etti. Dernek Başkanı Abdurrahman Şentürk, ziyaretlerin oldukça yararlı olduğunu söyledi.

Ereğli sanayici ve İş Adamları Derneği (ERİD) yönetimi, 30 üyesi ile birlikte Kayseri'de bazı ziyaretlerde bulundu. Çelik üretimi konusunda üretim yapan fabrikaları gezen Ereğlili iş adamları, yeni girişimlerle ilgili olarak fikir alış verişinde bulundu. Gerçekleşen ziyaretle ilgili değerlendirme yapan ERİD Başkanı Abdurrahman Şentürk, 2 gün süren gezinin son derece olumlu geçdiğini, ilerleyen günlerde başka illere de geziler düzenleyeceklerini söyledi.

Şentürk, şunları söyledi: Geçtiğimiz hafta sonu dernek yönetimimiz ve yaklaşık 30 üyemiz ile birlikte Kayseri'de ziyaretlerde bulunduk. Gezimiz çok verimli geçti. Kayseri'de Türkiye ve yurt dışına mal satan çelik sektörü ile alakalı bazı firmaları gezdik. Buradan giden arkadaşlarımız gözlem yaptı. Bilgi aldı. Oradaki yetkili arkadaşlarımız da bizleri ve arkadaşlarımızı bilgilendirdi. Arkadaşlarımızın zihninde ve bakış açılarında güzel değişimler ve gelişmeler oldu. 2 günlük gezimizde hem Kayseri'nin sanayisini hem de tarihini incelemek açısından olumlu geçti. Geziye giden arkadaşlarımız ilerleyen zamanlarda başka illere de bu tür gezilerin düzenlenmesini istedi. Bizler de dernek yönetimi olarak iş adamlarımızın ufkunu genişletebilmek adına bu gezilerimize devam edeceğiz.