İstanbul Zonguldaklılar Derneği gurbette işadamlarına yönelik çalışmalarını devam ettiriyor. Önceki akşam dernek Başkanı Orhan Bayraklı'nın yapmış olduğu organize ile aynı sektöre hitap eden bazı işadamlarının tanışma ve kaynaşması amaçlı yemek düzenlendi.
Yemeğe Dernek Başkanı Orhan Bayraklı, Balcı Şirketler Grubu ve Fixkim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Yüksel Balcı, Doruk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Doruk, İş kadını Miray Taşımacılık Uluslararası Nakliye Şirketi Sahibi Nurgül Çubukçu, İşadamı Yurtiçi Nakliye Şirketi Sahibi Bayram Nakliyat Şevki Bayram, İşkadını e-art Yapı Sahibi Elif Karadağ, İETT Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Kiremitci'nin katıldığı yemekte sıcak ve samimi bir ortam yaşandı.
Zonguldak bölgesinde nelerin yapılabilineceğinin de tartışıldığı yemekte işadamları bölgenin sorunları ile ilgili çözüm önerilerini ve fikirlerini konuştular.
Dernek Başkanı Orhan Bayraklı bu tür organizasyonları sık sık gerçekleştirdiklerini ve bundan sonra daha sık gerçekleştirmeye çalışacaklarını belirterek, Zonguldaklı işadamlarının birbirileri ile tanışıp kaynaşmalarından ve fikir alışverişinde bulunmalarından büyük mutluluk duyduğunu söyledi. İşadamları da organizasyon nedeniyle Dernek Başkanı Bayraklı'ya teşekkür ettiler ve herzaman derneğin yanında olacaklarını vurguladılar.