22 Haziran 2014 Pazar günü Sevgi Barış Dostluk Düğün Salonunda 12. Olağan Genel Kurulu'nda Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Yönetimine getirilen muhtarlar Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal'ı ziyaret ederek, desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

 

Dernek Başkanı Şükrü Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini kapıda karşılayan ve seçilmelerinden ötürü kutlayan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Uysal, muhtarların önemli bir görev üstlendiğini Kdz.Ereğli Belediyesi olarak gerek köy gerekse mahalle muhtarları ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olarak vatandaşların taleplerine karşılık vermek istediklerini söyledi.

 

Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç da iki adayın yarıştığı kongreden galip ayrılan tarafın Kdz.EReğli olduğunu belirttiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Kazanan Ereğli olmuştur, birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Gerek Milletvekilimiz gerek belediye başkanımız gerekse yerel yöneticilerimiz ile işbirliği içerisinde olarak sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Sizlere de bizlere gösterdiğiniz yakın ilgi ve destekten ötürü teşekkür ediyoruz" 

 

Ziyarette derneğin bundan sonraki hedeflerine ve çalışmalarına ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)