Kdz.Ereğli'de 21-22-23-24 Temmuz’da 22’ncisini düzenlenecek Uluslar arası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali hazırlıkları sürüyor.

Türkiye’nin en büyük festivalinin içeriğinin daha da zenginleşmesi için çeşitli belediye, kurum ve kuruluşlarla olan işbirliği çalışmaları ise devam ediyor.

Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Bu kapsamda Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali Yürütme Kurulu Üyesi Neriman Posbıyık, Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş ile birlikte Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e nezaket ziyaretinde bulundu.  Ardından Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayri Gürhan Ozanoğlu ve Kültür Müdürü Nazan Karagözoğlu’yla festivalde işbirliği konuları ele alındı. Neriman Posbıyık ve Muhammet Ali Ateş ayrıca, Pendik Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde kurulan El Sanatları Atölyesi’ni ziyaret etti.  Burada da Başkan Danışmanı Atilla İpek ve Kültür Müdürü Mustafa Kemal Çalıkçı ile festival etkinlikleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu."