Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, ilçedeki bazı oda başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıdan ortak hareket etme kararı çıktığı bildirildi.

 

Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi Basın Bürosundan gönderilen yazılı açıklama şu şekilde:

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faruk Yazıcı, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sertan Yalçın, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Ereğli Şube Başkanı İrfan Erdem, Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Kdz. Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat, Madeni İşler ve Sanatkârlar Odası Başkanı Atilla Akar, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer ve Kdz. Ereğli Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel’in katılımıyla bir toplantı düzenledi.

Yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri konuşulurken, Başkan Uysal konuya ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Karadeniz Ereğli, ortak umutlarımızın ve ortak hayallerimizin yeridir. Bu yüzden artık ‘Böyle gelmiş böyle gitsin’ anlayışıyla değil sorumluluk duygusuyla hareket etmeliyiz.

Bugün burada ortak hareket etme kararı aldık. Bizler Ereğli adına ortak bir gelecek vizyonu etrafında toplanmalıyız. Bu bakımdan önümüzdeki günlerde daha kapsamlı olarak yapacağımız toplantılar ile ilçemizi daha iyi noktalara taşımayı hedefliyoruz"