Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen ile Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) üyeleri Prof. Dr. Tufan Buzpınar ve Prof. Dr. Mehmet Şişman, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer'i makamında ziyaret ettiler.
BEÜ'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen 8'inci Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Toplantısı (FEFKON), dolayısıyla Zonguldak'a gelen Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Mustafa İsen, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'i makamında ziyaret etti.
Ziyaret sırasında, Bülent Ecevit Üniversitesi'nin başarılı çalışmalarını takdirle izlediğini kaydeden Prof. Dr. İsen, Zonguldak'ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Prof. Dr. İsen, FEFKON toplantısına başarıyla ev sahipliği yapan üniversitenizi kutluyorum, gelecekte de pek çok akademik çalışmayı başarıyla gerçekleştireceğinize gönülden inanıyorum dedi.
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Mustafa İsen, BEÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde de incelemelerde bulundu. Hastanenin bahçesinde kısa bir gezi yaparak ziyarete başlayan Prof. Dr. Mustafa İsen, Genel Yoğun Bakımlar, PET-CT Ünitesi, Radyasyon Onkolojisi, Çocuk Yoğun Bakım, bazı yataklı servis ve poliklinikleri gezerek, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer'den bilgi aldı. Prof. Dr. İsen, sağlığa yapılan yatırımların insana yapılan yatırım olduğunun altını çizerek, Bülent Ecevit Üniversitesi'nin sağlık yatırımlarının takdirle karşılandığını söyledi.
YÖK ÜYELERİNDEN
REKTÖR ÖZER'E ZİYARET
Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) üyeleri Prof. Dr. Tufan Buzpınar ve Prof. Dr. Mehmet Şişman, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer'i makamında ziyaret ettiler. 8'inci Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Toplantısı dolayısıyla Zonguldak'ta bulunan YÖK üyeleri, BEÜ Merkez ve Sağlık Kampüslerinde incelemelerde de bulundular.
YÖK Üyesi Prof. Dr. Tufan Buzpınar, ülkedeki Fen Edebiyat Fakültelerinin geleceğe dair perspektiflerinin oluşturulmasına önemli katkılarda bulunan toplantının başarıyla gerçekleştirilmesi nedeniyle Prof. Dr. Mahmut Özer'e teşekkür etti. Prof. Dr. Buzpınar, Bülent Ecevit Üniversitesi'nin son yıllarda önemli mesafeler kaydettiğini görmekten mutluluk duyduklarını belirtti.
YÖK Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şişman ise, Bülent Ecevit Üniversitesi'nin, son yıllarda eğitime ve fiziki şartların iyileştirilmesine yönelik yatırımlarıyla olduğu kadar, kültürel etkinlikleriyle de adından söz ettiren bir eğitim kurumu haline geldiğini ifade etti.