Kdz. Ereğli'de önüne gelenin istediği yere baba koyarak trafiği dizayn etme salgınında son durum Bozhane'de ortaya çıktı. Bozhane'de cenaze namazına gelen vatandaşlar çevredeki trafik sıkışıklığı ile mücadele edip uygun bir yere araçlarını çekmeye çaba gösterirken, bu kez de bazı taksiciler ana yol üzerine yerleştirdikleri babalar ile çevre düzeni sağlamaya başladılar.

Ana yol üzerinde trafik park yasağı olmayan yol üzerine koydukları babaları kenara çekip aracını park ederek cenaze namazına katılmaya çalışanlara 'bu babaları trafik koydu' sözleriyle engel olan bazı taksi şoförleri dayı gibi söz ve davranışlarıyla  dikkat çekiyorlar.

Emniyetin adını da kullanarak park yasağı olmayan ana yol üzerine müdahale eden, vatandaşı rahatsız eden taksi şoförleri ile ilgili olarak hem emniyetin hem de belediyenin bu çirkinliğin fotoğrafı olarak ortaya çıkan tavırlara izin vermemeleri bekleniyor.  

Bu arada çevrede hoş olmayan durumlar yaratan bu olaylarla  ilgili olarak taksi durağındaki sağduyu sahibi şoförlerin de vatandaşı rahatsız edecek  kişilere izin vermemeleri isteniyor.