Panel radyatör sektöründe dünyanın en büyük ve önemli 3 şirketi arasında yer alan Emko, kış öncesi şok kampanya düzenledi. Düzenlenen kampanya ile isteyenler, nakit ödemeden, 20 aya varan vade ve 250 TL taksitlerle evine kalorifer kurdurma imkanına kavuşuyor.
Dünyanın 3 ayrı kıtasındaki toplam 34 ülkeye ihracat yapan Emko Isıtma sistemleri, yurt içinde ise oldukça yaygın bayileri ile hizmet veriyor. Başta Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere ihracat yaptığı ülkelerde büyük ilgi gören panel radyatör, havlu pan radyatör, katı yakıtlı kazan ve vanaları, yurt içinde de en tercih edilen firma olan Emko, kış sezonu öncesinde ısıtan bir kampanya başlattı. Düzenlenen kampanya ile isteyenler, nakit ödemeden, 20 aya varan vade ve 250 TL taksitlerle evine kalorifer kurdurma imkanına kavuşuyor. Yıl sonuna kadar geçerli olacak kampanyaya göre, isteyenler nakit ödemeden, 20 aya varan vade ve 250 TL taksitlerle evine kalorifer kurdurma imkanına kavuşuyor.
Emko Isıtma Sistemleri'nin bağlı olduğu Arı Şirket Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay, hazırlanan paketlerle tüketiciyi daire yada binada kalorifer tesisatına ait tesisat işçiliği, tesisat malzemesi, kazan, radyatör, baca işçiliği gibi ektra işlere de para harcamaktan kurtardıklarını da kaydetti. Her bütçeye uygun ödeme seçeneklerinin bulunduğunu belirten Günay, kampanyalı paketler için Emko bayilerinden detaylı bilgi alınabileceğini ifade etti.
Günay, CE, TSE, İSO, DİN kalite belgelerine sahip olan EMKO'nun amacının en kaliteli hizmeti en ucuza vermek olduğunu kaydetti.