Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Zonguldak İŞKUR İl Müdürlüğü’ nün iş birliği ile düzenlenen ”İŞKUR Kampüste” etkinliği çerçevesinde İş Arama Becerilerinin Geliştirilmesi konulu seminer Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu’ nda yapıldı.

18 Mart Pazartesi günü Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen etkinliğe akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Zonguldak İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Belkıs AKIN, nitelikli istihdam ve güçlü gelecek vurgusu ile gençlerin istihdama katılımlarının sağlanması amacıyla üniversiteden yeni mezun olacak gençlere kurum hizmetlerini tanıtmayı ve çalışma hayatına atılmadan destek vermeyi amaçladıklarını ifade etti.

İŞKUR Kampüste programı ile İş Kulübü Liderleriyle üniversite öğrencilerini ortak bir platformda buluşturacak özel çalışmalar yaptıklarını ifade eden AKIN, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi işbirliği ile faaliyete geçirilen hizmet noktalarında öğrencilere bilgilendirmeler yaptıklarını Ereğli’ de ilk olarak Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu’ nda öğrencilerle buluştuklarını  söyledi.

Etkinliğin sonunda Akın’a Kdz. Ereğli M.Y.O. Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Semih ÇAKIR tarafından teşekkür belgesi takdim edilip öğrenciler ile toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.