Ak Parti ilçe ve belde belediye başkan adayları, ilçe eski ve yeni yöneticileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

 

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar’ın katılımıyla, Kdz. Ereğli Ak Parti kurmayları kahvaltıda buluştu.  Basına kapalı olarak yapılan kahvaltıya İl Başkanı Hamdi Uçar’ın yanı sıra Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Hüseyin Uysal, Gülüç Belediye Başkan adayı İsmail Yılmaz, Ormanlı Belediye Başkan adayı Nail Eski, Kandilli Belediye Başkan adayı Mustafa Güldalı, Ak Parti eski il başkanı Celil Uzun,  yine eski Kdz. Ereğli ilçe başkanlarından Ali Kemal Karaca, Erol Şahin ve Muhammed Köse, Ak Parti kurucu başkanları belediye meclis üyesi adayları , kadın kolları ve gençlik kolları katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda yaklaşan yerel seçimlerde izlenecek strateji hakkında görüş alışverişinde bulunuldu..

 

"SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ"

Konuya ilişkin İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklama şu şekilde:  Kahvaltının ardından sahil boyu yürüyen Ak Parti kurmayları Bozhane gençleriyle bir araya geldi.  Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Firuz Yılmaz ve Bozhane gençliği ile, kahve toplantısı yapan Ak Parti Kurmayları, Bozhane’nin sorunları ile ilgili çözüm önerilerini dile getirdi. Ereğli’yi kemiren işsizlikle alakalı toplam 36 projelerinin olduğunu dile getiren Ak Parti’nin Genç Adayı Uysal, “Ereğli’de işsizliği bitireceğiz. Sizlerle her zaman istişare halinde olacağız. Sorunları hep beraber çözeceğiz"  şeklinde konuştu.