Fenerbahçeli İşadamları Vakfı (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, gazeteniz Önder'in imtiyaz sahibi işadamı Celal Bozkuş'un daveti üzerine Kdz.Ereğli'ye geldi.

 

TOPLAM 4 BLOKTA OLUŞAN PROJE BİTMEK ÜZERE

Bozkuş İnşaat tarafından yapılan, toplam 12 bin metre kare alan üzerinde ve toplam 36 bin 154 metre kare inşaat alanına sahip, içerisinde açık/kapalı yüzme havuzu, sağlık ocağı, sosyal tesisleri, çocuk oyun alanları, açık/kapalı otopark, restoran, kafe, bilardo, masa tenisi salonları, basketbol, futbol, voleybol sahaları, piknik alanı, buhar, sauna odası, fin hamamı, plaka tanıma güvenlik sistemi, marketin bulunduğu Supark'ı gezen Güleşçe, Kdz.Ereğli'de bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi. İlk kez geldiği ilçede insanların samimiyeti ve gülen yüzleri ile dikkatini çektiğini anlatan Güleşçe, Supark projesinin bölgeye kalite getirdiğine değindi.

 

"KALİTESİNİ ARTTIRACAK"

Supark'ın İstanbul standartlarına göre özel bir proje içerdiğini anlatan Güleşçe, "İlk kez Kdz.Ereğli'ye geldik. Celal Bey saygın işadamlarımızdan biri. Proje İstanbul standartlarında özel bir proje. Tahmin ediyorum, Ereğli'nin kalitesini arttıracak bir proje. Küçük bir şehir ve burayı çok beğendim. Keyifli, neşeli insanlarla dolu. Türkiye genelinde gördüğüm mutsuz insan psikolojini burada göremedim" dedi.

 

"İNANIYOR, DESTEKLİYORUZ"

Fenerbahçe'de Kulüp Başkanı Ali Koç'un seçilmesi ile yeni bir dönemin başladığın ve bu dönemin başarılarla geçeceğine inandığını anlatan Güleşçe, şu ifadelere yer verdi: "Ali Bey geçtiğimiz günlerde de gündem toplantısında dile getirdi, şuan işler sahada istediğimiz gibi gitmiyor. Bir dönüşümün arifesindeyiz, bu dönüşümler kolay olmuyor. Başkanımız, bir vizyon değişikliği getirdi. Sabır etmemiz gerekiyor. Biz de vakıf olarak bu yönde taraftarımızı, camiamızı yönlendirmeye çalışıyoruz. Fenerbahçe'deki değişime inanıyor, destekliyor ve arkasındayız. Saha sonuçlarının destekleyeceği günler de yakın bence, takım mutlaka toparlanacaktır"

Bozkuş da ziyaretin den ötürü Güleşçe'ye teşekkür etti.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)