İstanbul'dan kiraladıkları otomobille Zonguldak'a gelen 4 kişi, 4 evde hırsızlık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandı. Zanlıların hırsızlık yaptıkları evlerden üçünün polis ve birinin ise doktora ait olduğu ifade edildi.

İstanbul'da oturan Ramazan A.(43), kardeşi Levent A.(30), Erol T.(43) ve Erdal C.(22), kiraladıkları otomobille geçtiğimiz hafta Zonguldak'a geldi. İddiaya göre, 4 şüpheli Zonguldak Uzunmehmet Gögüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. M.Ç.'nin Bahçelievler Mahallesi'ndeki evine girerek masaüstü bilgisayarını çaldı. Aynı gün Kozlu Beldesi'nde bir polisin evine giren şüpheliler, pırlanta yüzük, alyans, 2 altın kolye, fotoğraf makinesi ve içinde 38 lira bulunan kumbarayı alıp kayıplara karıştı.
Mahalle sakinlerinin fark ederek polise eşkallerini bildirdiği şüphelilerin içinde bulunduğu otomobil, kent çıkışındaki Değirmenağzı mevkiinde polis tarafından durduruldu. 4 kişi gözaltına alınırken, araçta bulunan evlerden çaldıkları eşyalara el konuldu. Olaydan bir kaç gün önce 2 polis memurunun evinden de ziynet eşyası çaldıkları tespit edilen zanlılar, bugün sorgularının ardından Adliye'ye sevk edildi. Hırsızlıktan sabıkalı 4 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.