İstanbul Zonguldaklılar Derneği'nin 17 Aralık'ta Bakacakkadı beldesinde bulunan 100. Yıl Tesisleri'nde düzenlediği toplantı, meyvelerini vermeye başladı.

 

İşadamları Buluşuyor adı altında düzenlenen ve Zonguldak ile şehir dışında ikamet eden Zonguldak'lı işadamlarının katıldığı toplantının ardından ilk olarak Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu ile İstanbul'da faaliyet gösteren Doruk İnşaat'ın sahibi, Zonguldak'lı işadamı Ahmet Doruk; İstanbul Zonguldaklılar Derneği Başkanı Orhan Bayraklı'yı ziyaret ettiler.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Zonguldak'lı işadamlarının birbirlerine sahip çıkmaları gerektiği düşüncesi benimsendi.

 

Dernek Başkanı Bayraklı, aynı sektörde faaliyet gösteren Zonguldak'lı işadamlarının dahi birbirlerini tanımadığını belirterek; Zonguldak halkı ve Zonguldak dışında yaşayan hemşehrilerimiz de doğal olarak bu işadamlarımızı tanımıyor. Derneğimiz bu anlamda önemli bir çalışmaya imza attı. İlkini Bakacakkadı'da düzenlediğimiz 'İşadamları Buluşuyor' toplantımıza katılım her ne kadar beklentilerimizin altında olsa da, bu toplantının meyvelerini vermeye başladığını görmek bizi mutlu ediyor. Bugün Zonguldak'lı iki işadamı Sayın Yazıcıoğlu ile Sayın Doruk'un derneğimizi ziyaret etmelerinden büyük bir memnuniyet duyduk. Ümit ediyoruz ki, ileride birlikte iş yaparlar. İstanbul Zonguldaklılar Derneği olarak, Zonguldak'ın bağrından çıkmış değerli işadamlarımızı ve meslek mensuplarını bir araya getirme çalışmalarımız bundan sonra da sürecektir dedi.

 

Yazıcıoğlu ve Doruk ise İstanbul Zonguldaklılar Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek; Dernek Başkanı Bayraklı'nın şahsında Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar dilediler.