İstanbul Zonguldaklılar Derneği’nin düzenlemiş olduğu kahvaltının dernek binasında yapıldığı bildirildi. Mustafa Gökdemir’in haberine göre, yaz dönemine denk gelmesine rağmen kahvaltıya katılım yoğun oldu.

Gökdemir’in haberi şöyle:

“Dernek Başkanı Orhan Bayraklı, derneğin yönetim kurulu, üyeler ve misafirler katıldı.

Kahvaltı sonrası üyelere konuşma yapan Bayraklı, Ramazan ayı içerisinde derneğin yeni binasına taşınacaklarını, maddi anlamdaki sıkıntıların bir an önce çözmeye çalıştıklarını belirterek Ramazan ayı içerisindeki organizasyon hakkında üyelere bilgiler verdi. Ramazan ayı sonrasında ses getirecek açılışının da yapılacağını söyleyen Bayraklı, derneğin yeni binasına en yakın zamanda kavuşacaklarını bildirdi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralılar arasında dernek üyelerinin de bulunması üzüntü ile karşılandı.

Dernek Başkanı Orhan Bayraklı, geçtiğimiz günlerde Devrek’te meydana gelen trafik kazasında yaralanan üyelerin ve kazaya karışan diğer yaralılara Allah’tan acil şifalar dileyerek, kaza geçiren üyelerinin yakınları ile devamlı irtibat içerisinde olduğunu söyledi.”