İstanbul'da faaliyet gösteren bir yazılım şirketi Alaplı Kasımlı İlkokul-Ortaokulundaki 85 öğrenciye, giyim, nakit para ve kırtasiye yardımında bulundu.

Kasımlı İlkokul-Ortaokul Müdürü Erdal Yılmaz, gazetecilere yaptığı yazılı açıklamada, Sosyal Sorumluluk kapsamında İstanbul Merkezli Experteam Consulting Yazılım Firması çalışanları kendi aralarında topladıkları maaşlarından topladıkları nakit parayla öğrenciler için giyim ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunduklarını söyledi.

Yazılım firmasının her yıl taşralardan seçtikleri okullara yardımda bulunduklarını ifade eden Yılmaz, şunları söyledi; Bu yıl Zonguldak İlinde Kasımlı İlkokulu-Ortaokulu'nun öğrencilerini sevindirdiler. Okulun 85 öğrencisine kışlık bot, mont, bere, eldiven, eşofman takımı ve kırtasiye malzemesi hediye ettiler. Yine öğrencilerin oyunlarda kullanmaları için satranç takımları, voleybol, futbol, basketbol toplarını da okul idaresine bıraktılar. Sosyal Sorumluluk kapsamında yapılan bu yardım faaliyetinin örnek bir davranış hiçbir karşılık beklemeden gönüllü olarak yapılan bu faaliyette emeği geçen katkı sağlayan firma yetkililerine teşekkür ediyorum.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, ise, Firma çalışanlarının bu davranışı bizleri son derece onura etmiştir. Bu bir insanlık erdemidir bunun halen yaşıyor olduğunu görmek bizleri duygulandırmıştır. İyi ki böyle firmalar var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Şube Müdürü Hüseyin Uysal, Okul Müdürü Erdal Yılmaz, Experteam Consulting İnsan Kaynakları Müdürü Melis Akılı, Mali İşler Müdürü Hüseyin Avni Aydoğdu ve Asli Noyin öğrencilere hediyelerini dağıttı.