CHP Zonguldak Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Adalet Komisyonu Üyesi Ali İhsan Köktürk, 30 Mart 2014 tarihinin ülkenin geleceği açısından önem taşıyan seçimlere sahne olacağını açıkladı. Çaycuma’da Belediye Başkan adaylarını kamuoyuna duyuran Köktürk konuya ilişkin de gerçekleştirdiği yazılı açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

 

30 KASIM’DA SONUÇLANDI

AKP’nin Zonguldak’ı ve ülkemizi taşıdığı nokta, ülkemizin içinden geçtiği süreçte hepimizin tanık olduğu gerçeklikler nedeniyle, son derece önemli konuma gelen aday saptama süreciyle ilgili olarak, Genel Merkezimiz tarafından 8 Temmuz tarihinde başlatılan aday saptama çalışmaları CHP Çaycuma İlçe Örgütümüzce titizlikle sürdürülmüş, 30 Kasım 2013 tarihi itibariyle de sonuçlandırılmıştır.

 

İŞTE ADAYLAR

Aday saptama çalışmalarımız sonucunda, Çaycuma İlçe Merkezinde; sadece ilçemiz ve ilimize değil, ülkemize büyük eserler kazandıran, başarıları, birikimi tüm kamu oyumuzca bilinen, Çaycuma’ya yeni bir vizyon kazandıracağına inandığımız, Yüksek İnşaat Mühendisi Bülent Kantarcı, Filyos Beldemizde Devlet Bürokrasisinde yönetici, müdürlük görevlerinde bulunmuş Erol Acar, Perşembe Beldemizde uzun yıllar Yazıbaşı Köyü muhtarlığı ve Çaycuma Ziraat Odası Başkanlığı yapmış serbest muhasebeci ve Mali Müşavir İsmail İnam, Saltukova Beldemizde Öğretmenler Sendikası Çaycuma Temsilciliği görevinde bulunan eğitimci Zerrin Güneş, Karapınar Beldemizde Beldenin ticaret ve sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayan Ahmet Aydın ve Nebioğlu Beldemizde çevresinde güven sağlamış Öz Yenipazar Kooperatifi Başkanı Tezcan Kayabaşlı CHP Çaycuma adayları olarak belirlenmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, önümüzdeki seçimlerin öneminin ve üzerine düşen sorumluluğun farkındayız.

 

“YÜREKTEN İNANIYORUZ”

Adaylarımızın birikimine, sorumluluk bilincine, Çaycuma’ ya hizmet etmekteki heyecanlarına yürekten inanıyoruz. Çaycuma İlçe merkezi ve tüm Beldelerinde halkımızın iradesi, Örgütümüzün gücüyle yeni bir dönemi başlatmaya ve bütün değerlerimizi çiğneyen, yok eden AKP sayfasını kapatmaya kararlıyız. Bu duygu ve düşüncelerimizle, adaylarımıza başarılar diliyor, adaylarımızla tek yürek, tek vücut olarak mücadele kararlılığımızı bir kez daha ifade ediyor, Çaycuma ve tüm Zonguldak Kamuoyumuza sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz”