Zonguldak Karaelmas Mahallesi’nde duyarlı bir vatandaş Belediye Otobüs duraklarını kendi elleriyle yıkayarak örnek davranışta bulunuyor.

52 yaşındaki Hüseyin Alkan herkese örnek olacak bir davranışta bulunarak ikamet ettiği Karaelmas Mahallesi Şentepe Sokak’ta bulunan Belediye durağını belirli aralıklarla yıkayarak çöplerini toplayıp vatandaşların daha sağlıklı ortamda durağı kullanmasını sağlıyor.

Bilinçsiz vatandaşların cam durağı yapıştırdığı kağıtları da çıkarmakta güçlük çeken Alkan aylar önce bir kamyonun çarparak durağı kırdığını ancak yetkililerin durağı tamir etmemesinden yakındı. Yazın sıcak, kışın yağmur ve kardan vatandaşların etkilendiğini belirten Hüseyin Alkan duvarın biran önce tamir edilmesini isterken, bu haliyle bile belediye durağını temiz tutmaya çalıştığını söyledi. Duyarlı vatandaş Hüseyin Alkan ayrıca mahallede bulunan demir rögarların ise gece gündüz araçların üzerinden geçerken büyük bir ses çıkardığını ve vatandaşların rahatsız olduğunu belirterek buna bir çözüm bulunmasını istedi.