Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı öğrenci temsilcileriyle bir araya gelerek fakültelerin istek, görüş ve önerilerini birinci ağızdan dinledi. Rektörlük makamında gerçekleşen kabulde, öğrenci temsilcileri bulundukları birimlerle ilgili değerlendirmelerini, çözüm önerilerini ve yapmak istedikleri projeleri Rektör Çufalı ile paylaştı.

Toplantıya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Rektör Çufalı, öğrenci temsilcileri ile yapılan görüşmede üniversiteden beklentiler üzerine fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. Rektör, öğrenci odaklı bir üniversite anlayışıyla hizmet vermeye çalıştıklarını vurgulayarak öğrencilerle periyodik olarak bir araya geldiklerini söyledi ve nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunma noktasında öğrencilere her türlü imkânın sağlanması yönünde daha çok çalışacaklarının altını çizdi. Öğrencilerin sorun ve önerilerinin değerlendirilmesi hususunda hassasiyet gösterildiğini söyleyen Çufalı, öğrencilerden farklı proje ve fikirler geliştirmelerini isteyerek her türlü bilimsel ve akademik faaliyetlerinde onlara destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Öğrenci temsilcileri de Rektör Çufalı'ya toplantı için teşekkür ederek üniversitenin gelişiminden ve sunduğu imkânların her geçen gün artmasından duydukları memnuniyeti ifade etti.