Muhtarlar Derneğine üye olan 13 muhtar, dernek üyeliğinden istifa etti.

Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği üyesi 13 muhtar bir toplantı düzenleyerek dernek üyeliğinden istifa ettiklerini açıkladılar. 13 muhtar adına konuşma yapan Ruşanlar Köyü Muhtarı Hikmet Erlat, Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan muhtarlık görevini yapan şahsım ve arkadaşlarım Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol'un izlemiş olduğu tutum ve davranışları, yapmış olduğu siyasi manevralar, muhtarlık görevi yapan arkadaşlarımızın hak ve menfaatlerini sağlama ve takip etme konusundaki göstermiş olduğu zafiyetler nedeniyle mensubu bulunduğumuz dernek üyeliğimizden istifa ettiğimizi tüm Ereğli kamuoyu ile paylaştığımızı bildiririz dedi.
Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Üyeliğinden istifa eden muhtarlar şu isimler:
Abdi Köyü Muhtarı Veli Ünsal, Ketenciler Köyü Muhtarı Yıldıray Özkara, Ruşanlar Köyü Muhtarı Hikmet Erlat, Ramazanlı Köyü Muhtarı Cengiz Acar, Kızılca Köyü Muhtarı Ercan Er, Halaşlı Köyü Muhtarı Özcan Özçiçek, Topallı Köyü Muhtarı Recep Coşkun, Toyfanlı Köyü Muhtarı Necati Akkaya, Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk, Kocaali Mahallesi Muhtarı Celil Ateş, Murtaza Mahallesi Muhtarı Nihat Eken, Ören Mahallesi Muhtarı Halil Sever, Dedeler Köyü Muhtarı Durdu Acar.

İSTİFALAR 7 E DÜŞTÜ

Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ise istifalarla ilgili olarak, istifa sayısının 13 değil 11 olduğunu, bu 11 kişiden ise 4 nün istifasını geri aldığını, 2 kişi ile de görüşeceklerini belirtti.