İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Ragıp Bayraktar; beraberindeki il Başkan Yardımcıları ve ilçe başkanları ile birlikte Parti Genel Merkezi’ne yapılan ziyaretler hakkında açıklamalarda bulundu.  Bayraktar açıklamasında şunları söyledi; "Ziyaretimizde 1 Nisan 2018 Pazar günü gerçekleştirilen 1’nci Olağanüstü kurultayımız nedeniyle Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın ve diğer genel merkez yöneticilerimizi yeniden seçilmeleri nedeniyle Zonguldak il ve ilçe teşkilatları olarak tebrik ederek, hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi sunduk.

 

EREĞLİ’DEKİ İSTİFALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİK

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın’a; Karadeniz Ereğli ilçe teşkilatımızdan çok sayıda kurucu ilçe yönetim kurulu üyeleri ile kurucu üyelerimizin istifaları ile ilgili olarak bilgi verdik. Genel Başkan Yardımcımız Aydın, bu istifalar hakkında İl Başkanlığımızdan kapsamlı bir çalışma yapılarak hazırlanacak raporun ivedilikle kendilerine ulaştırılması talimatını vermiştir.

 

ZONGULDAK İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ATAMASI YAPILDI

Ankara ziyaretimizin bir diğer amacı da Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na yapılacak olan atamaydı. Zonguldak’ta İYİ GENÇLİK yapılanmasını başlatmak üzere İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na Sayın Mesut Yıldız’ın atama işlemini de gerçekleştirdik. İl Gençlik Kolları Başkanımızı Genel Başkan Yardımız Sayın Koray Aydın, bölge sorumlumuz Partimiz Genel İdare Kurulu Üyesi Devlet eski Bakanımız Sayın Aydın Tümen ve Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Osman Ertürk Özel ile tanıştırdık.”