Zonguldak İl İstihdam ve Meslek Eğitim Kurulu, Valilik Toplantı Salonu'nda Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir başkanlığında toplandı.
Toplantıya, Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Türkiye İş-Kur İl Müdürü Cemal Yiğit, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün Sarbay, İl Özel İdare Genel Sekreteri Dursun Aydoğan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Türk Hava Kurumu Şube Başkanı Hüseyin Demirel ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Toplantının ardından bir değerlendirme açıklaması yapan İş-Kur Müdürü Cemal Yiğit, toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı istihdam kararları ve istihdama yönelik projeler konuşulduğunu söyleyerek, "Toplantıda toplum yararına çalışma programı kapsamında ilimizde 376 kişiye yakın sayıda bir proje gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Tabii ki, büyük ağırlığı Milli Eğitim'e vermek şartıyla…
Ayrıca Esnaf Odaları Birliği Başkanımız Muharrem Coşkun'un kurula bir teklifi oldu. Su altı kaynakçılığı konusunda kurulumuz ve başkanımızın bağlı olduğu Esnaf Odaları Birliği ile birlikte bir çalışma düşünüyoruz. Ayrıca Elpek bezi konusunda çalışma yapmayı düşünüyoruz. Bunlar istihdam garantili olacak" dedi.