Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’ndan gönderilen yazılı açıklamada, “Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.” Denildi.

Bu ziyaretle ilgili olarak yapılan yazılı açıklama şöyle;

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren M. Rifat Hisarcıklıoğlu; "Bölgenin en önemli ticaret ve sanayi odalarından bir tanesi olan Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası'nı gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerden dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sertan Yalçın, Hisarcıklıoğlu'na Odamız faaliyet ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Yalçın; "Hedefimiz Kdz. Ereğli’yi gelişen sanayisi ve büyüyen ticaret hacmi ile her geçen gün Batı Karadeniz’in lideri olma konumuna taşımaktadır. Kdz. Ereğli’nin bölgede önemli bir ticaret merkezi haline gelmesi ve bölgedeki rekabet gücünün ve istihdamın artırılması, beşeri gelişme ve sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, bölgesel gelişmenin sağlanması ve kamu hizmetlerinde kalitenin ve etkinliğin artırılması amaçlanmaktadır. Odamız olarak kurum ve kuruluşlarla istişareler halinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.