AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu. Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ile birlikte Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Çaturoğlu ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunduğunu şöyle  bildirdi.

 

VALİMİZLE İSTİŞARE

İl Başkanı Zeki Tosun ile Zonguldak Valisi Ali Kaban’ı ziyaret eden Çaturoğlu; “Sayın Valimiz Ali Kaban’ı ziyaret ettik. Ziyaretimizde Sayın Valimizle ilimizin ekonomisi, sanayisi, eğitimi, sağlığı, ulaşımı gibi birçok konuda bilgi alışverişi yaptık ve değerlendirmelerde bulunduk. Çok faydalı bir ziyaret oldu. İlimizin sorunlarını yakından takip ediyoruz ve her zaman Sayın Valimizle istişare halindeyiz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Zonguldak Valisi Sayın Kaban’da Milletvekili Sayın Çaturoğlu ve İl Başkanı Sayın Tosun’un yaptığı bu ziyaretten memnun olduğunu belirttiler ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 



TSO’NUN FAALİYETLERİNDE YANINDAYIZ

TSO ziyareti değerlendiren Çaturoğlu, “Zonguldak’ımızın ve ilçelerimizin, hem de ülkemizin ekonomik sorunları ve çözümleriyle alakalı bilgi paylaşımı yapıyoruz. Biz Ticaret ve Sanayi Odamızın yapacağı tüm faaliyetlerde her zaman yanındayız ve destekliyoruz. Güzel projeler var ve takip ediyoruz. Hepsinin de yanındayız. Başta TSO Başkanımız olmak üzere tüm yönetim kuru üyeleri arkadaşlarımıza vermiş olduğu çabalarından ve gayretlerden dolayı da teşekkür ediyorum.

 

PROJELERİ HAKKINDA BİLGİ

Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir’de, “Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürüyen faaliyetleriyle ilgili ve devam ede projelere ilgili tam bir değerlendirme yaparken Sayın vekilimizi de birden karşımızda görüce açıkçası çok sevindik. Uzunca bir zamandır vekilimizle beraberiz istişare halindeyiz ve birçok projeyi yürütüyoruz. Bu fırsatta biz sayın vekilimizle projeler hakkında son gelişmeleri paylaştık ve kendisinin desteğini bir kez daha almış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayaklarına sağlık ve teşekkür ediyoruz.


 

TOSUN: HEM VEKİLİMİZLE, HEM VALİMİZLE HEM DE İŞ DÜNYASI İLE İSTİŞARE HALİNDEYİZ

Ziyaretleri değerlendiren İl Başkanı Zeki Tosunda; “Bugün çok kıymetli vekilimiz Faruk Beyle Zonguldak’ta bir dizi ziyaretler yapıyoruz. Zonguldak Valimiz Sayın Ali Kaban’ı ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret ettik. Ticaret ve Sanayi Odasındaki arkadaşlarımız bizlerde dahil olmak üzere Zonguldak’ın ticaretine yön veren arkadaşlarımız. Birçok projelerimiz var ve projelerimizi yakından takip ediyoruz. Bunlarla ilgili çalışmalarımızı bakanlıklarda yürütüyoruz. Hem Valimizle hem Vekilimizle hem de Ticaret ve Sanayi Odamızla istişare halindeyiz.” şeklinde konuştu.

 

ÇATUROĞLU; TÜM ZONGULDAKLILARIN RAMAZAN AYINI TEBRİK ETTİ;

Milletvekili Çaturoğlu; “Tüm Zonguldaklı hemşehrilerimin Ramazan’ı Şerif ayını tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah nice sağlık sıhhat içerisinde ramazan ayını ve ramazan ayı akabinde ki bayramlara eriştirsin” dedi.