Ramazan Bayramı nedeniyle Erdemir'de bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Bayramın ilk günü saat 09.00'da Türk Metal Sendikası Baştemsilciliğine gelen Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, beraberinde Şube Sekreteri Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Sedat Taşdelen ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte işçiler ile bayramlaştı.

 

Baş temsilcilikteki programa katılan İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Esat Günday ve Teknik Hizmetler ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcısı Müşteba Bekcan ile birlikte Erdemir'e giren Odabaş ve beraberindekiler, sırasıyla gezilen ünitelerde gündüz vardiyasında çalışan işçiler ile bayramlaşmayı sürdürdü. Odabaş ve beraberindekiler daha sonra Ereğli Kaymakamlığınca organize edilen Atatürk Kültür Merkezi'ndeki halkla bayramlaşma programına katıldı.

Bayramlaşma programına, ünite baş müdürleri, Erdemir Formenler Derneği yönetim kurulu üyeleri ve sendikamızın ünite temsilcileri de katıldı.

 

SENDİKA BİNASINDA BAYRAMLAŞMA

Diğer yandan, Türk Metal Sendika binasında da bayramın birinci günü bayramlaşma programı düzenlendi. Öğretmenevi binasındaki sendika binasına gelen Erdemir çalışanları ile Erdemir emeklileri sendika yöneticileri ile bayramlaştı.